videoprilog Jasne Zećirović (Pretežno vedro)

Male tajne velikih majstora kuhinje

Ljudi prije 4 godine

Nermin Hodžić već je godinama u samom vrhu gastronomske scene u BiH, a i šire. U bogatoj karijeri, koja traje više od dvije decenije, radimo je širom svijeta, upoznao različite utjecaje i kulture, a sada svoja iskustva i vještine nudi svima koji žele naučiti male tajne velikih majstora kuhinje.

Kako kuhati i šta skuhati za ručak, pitanja su koja svakodnevno muče većinu domaćica i domaćina, pogotovo ukoliko nemaju dovoljno iskustva u kuhinji. 

Sa željom da podstakne kulinarsku revoluciju u BiH, poznati chef Nermin Hodžić odlučio je da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje podijeli sa polaznicima njegove škole kuhanja.

Ovo je videopriča iz magazina Pretežno vedro. Kompletnu emisiju pogledajte OVDJE.

federalna.ba

Nermin Hodžić škola kuhanja Pretežno vedro
Preporučeno
Pretežno vedro, 03.07.2025.
Pretežno vedro prije 3 sedmicu

Nakon deset godina, obnovljena najvažnija Rafaelova soba u Vatikanskim muzejima. Spas od visokih ljetnih tempe...

Pretežno vedro, 26.06.2025.
Pretežno vedro prije 1 mjesec

Kako se životinje na gradskoj farmi nose sa vrućim ljetnim danima? Ljeto donosi i opasnost od požara - zavirit...

Pretežno vedro, 19.06.2025.
Pretežno vedro prije 1 mjesec

Na sajmu tehnologije u Parizu, predstavljene praktične primjene umjetne i teligencije. Sintetička ruka mogla b...

Pretežno vedro, 05.06.2025.
Pretežno vedro prije 1 mjesec

Pretežno vedro, 05.06.2025.

Pretežno vedro, 29.05.2025.
Pretežno vedro prije 2 mjeseca

Četrnaesti festival skulptura od pijeska u Danskoj okupit će više od 60.000 posjetilaca. Joga na stolici ruši...