Male tajne velikih majstora kuhinje
Nermin Hodžić već je godinama u samom vrhu gastronomske scene u BiH, a i šire. U bogatoj karijeri, koja traje više od dvije decenije, radimo je širom svijeta, upoznao različite utjecaje i kulture, a sada svoja iskustva i vještine nudi svima koji žele naučiti male tajne velikih majstora kuhinje.
Kako kuhati i šta skuhati za ručak, pitanja su koja svakodnevno muče većinu domaćica i domaćina, pogotovo ukoliko nemaju dovoljno iskustva u kuhinji.
Sa željom da podstakne kulinarsku revoluciju u BiH, poznati chef Nermin Hodžić odlučio je da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje podijeli sa polaznicima njegove škole kuhanja.
Ovo je videopriča iz magazina Pretežno vedro. Kompletnu emisiju pogledajte OVDJE.
federalna.ba
Preporučeno
Pretežno vedro, 03.07.2025.
Nakon deset godina, obnovljena najvažnija Rafaelova soba u Vatikanskim muzejima. Spas od visokih ljetnih tempe...
Pretežno vedro, 26.06.2025.
Kako se životinje na gradskoj farmi nose sa vrućim ljetnim danima? Ljeto donosi i opasnost od požara - zavirit...
Pretežno vedro, 19.06.2025.
Na sajmu tehnologije u Parizu, predstavljene praktične primjene umjetne i teligencije. Sintetička ruka mogla b...
Pretežno vedro, 29.05.2025.
Četrnaesti festival skulptura od pijeska u Danskoj okupit će više od 60.000 posjetilaca. Joga na stolici ruši...